10 jaar De Bonanzas - let's party!

De sixties tributeband De Bonanzas bestaat 10 jaar en dat wordt uitbundig gevierd. De meeste feestelijkheden worden gebundeld in september en oktober 2018. Een overzicht.

Er volgt een hele reeks extra shows van 'The Wonder Years' mét het sixtiesicoon DAVE BERRY op het podium. Houd onze agenda in de gaten voor de data.

Van 28 tot 30 september 2018 varen De Bonanzas richting UK. I.s.m. happyweekends.be wordt een BIRTHDAY CRUISE op maat uitgewerkt met cultuur, food, drank én livemuziek van De Bonanzas. Meer info volgt snel.

Op vrijdag 19 oktober 2018 vindt DE NACHT VAN DE BONANZAS plaats in GC Den Dries, Retie. Kosten noch moeite worden gespaard om er een echt sixtiesfeest van te maken met randanimatie, de beste sixtiesmuziek en met veel schoon volk. Duik alvast de kast in om je mooiste sixtiesoutfit bij elkaar te zoeken want het wordt een onvergetelijke avond! Je kan nu al tickets reserveren via reservaties@garifuna.be (VVK 15€ - Kassa 18 €).  De komende maanden verrassen De Bonanzas u op een aantal leuke filmpjes om in the mood te komen!